Hotel Nar

Organizacija događaja

Hotel Nar je savršeno mjesto za vaše poslovne i privatne događaje. Vrhunska usluga na jednom mjestu za seminare, poslovne sastanke, vjenčanja, rođendane itd. Stvorimo zajedno nezaboravne uspomene. Naš tim vam garantuje organizaciju događaja koji će se pamtiti!Hotel Nar

Elegantno okruženjePored izuzetne lokacije i visoke kategorije smještajnih kapaciteta, ekskluzivnost hotela “Nar” ogleda se i u kvalitetu usluga koje pružaju visoko profesionalni kadrovi. Hotel Nar je djelo renomiranog sarajevskog arhitekte Amira Vuka Zeca, dobitnika najviših priznanja i nagrada za dizajn.Molim vas, budite putnik, a ne turista. Probajte nove stvari, upoznajte nove ljude, i gledajte iza onoga što je ispred vas. To su ključevi za razumijevanje svijeta u kome živimo.

Andrew ZimmernHotel Nar

Poslovni događajiU poslovnom svijetu, gdje su rad i odmor neraskidivo povezani, organizacija različitih prezentacija, seminara, sastanaka, kao i korporativnih proslava biće naša briga. Jedno od savršenih mjesta za ovakve događaje je i naš hotel, gdje se poslovna ozbiljnost susreće sa šarmom Hercegovine. A kada padne noć, Hotel Nar postaje epicentar zabave. Muzika i ples stvaraju atmosferu koja će ostati urezana u pamćenje svakog gosta. Bez obzira da li se radi o živoj svirci ili tematskoj zabavi, hotel pruža raznovrsne mogućnosti za svečanu atmosferu koja će doprinijeti nezaboravnom događaju.


Najživopisnija putnička iskustva obično se dešavaju slučajno i stvari koje će učiniti da se zaljubite rijetko su one koje su vas odvele tamo.

Ralf Potts
Hotel Nar

Privatni događajiRođendani, vjenčanja, godišnjice matura, krštenja, o kakvoj god proslavi da je riječ, tu smo da vam obezbijedimo sve što je potrebno za nezaboravno druženje sa vama dragim osobama. U zavisnosti od tipa proslave, broja gostiju, kao i vaših želja, naša sala od 70 mjesta se može lako prilagoditi. Topao i ušuškan ambijent učiniće da stvorite uspomene koje ćete pamtiti zauvijek. Vaše je samo da nam iskažete svoje želje, a mi ćemo organizovati proslavu baš onako kako ste je zamislili.