Hotel Nar

Dobro došli!

Hotel Nar je reprezentativan hotel čija ljepota osvaja na prvom koraku. Od centra grada Trebinja udaljen je svega 800 metara. Nalazimo se na samo 30 km od Dubrovnika, bisera Jadrana (Hrvatska) i 40 km od Herceg Novog (Crna Gora). Hotel je izmješten iz gradske vreve i gužve tako da omogućuje ugodan odmor za oči i dušu.Hotel Nar

Elegantno okruženjePored izuzetne lokacije i visoke kategorije smještajnih kapaciteta, ekskluzivnost hotela “Nar” ogleda se i u kvalitetu usluga koje pružaju visoko profesionalni kadrovi. Hotel Nar je djelo renomiranog sarajevskog arhitekte Amira Vuka Zeca, dobitnika najviših priznanja i nagrada za dizajn.Za dvadeset godina bićeš više razočaran stvarima koje nisi uradio nego onima koje jesi. Isplovi, zato, iz sigurne luke. Otkrivaj, sanjaj, istražuj!

Mark TwainHotel Nar

Vrhunska udobnostHotel ima 3 sprata sa 32 sobe. Sobe su prosječne površine 25 m2. Luksuznog su enterijera i svih neophodnih sadržaja za hotel sa 4 zvjezdice. Kada je riječ o sadržajima unutar hotela, posjedujemo vinski bar i restoran površine 150 m2. U sklopu hotela nalazi se ljetna bašta i dječije igralište. Hotel raspolaže sa sopstvenim čuvanim parkingom, kapaciteta 30 mjesta, za automobile i autobuse. Na parkingu je instaliran punjač za električne automobile.


Trebinje nije ni selo ni metropola. Ono je metafora, san! Ono je jedna svijetla tačka u životu Hercegovaca, ono je mjesto koje sanjaju da će se u njemu nastaniti onda kada budu ostarili. Trebinje je mediteran. Jer, dok u njemu sjedite i gledate vrhove čempresa, osjećate da je more iza brda. Tamo se živi kao na moru, ali nije obeščašćeno turizmom kao more.

Momo Kapor
Hotel Nar

Dobro došli!Bilo da ste u prolazu kroz Trebinje ili ste putnik namjernik ne propustite priliku da posjetite Hotel Nar i doživite nezaboravno iskustvo uživajući u ukusnoj hrani i vrhunskim hercegovačkim vinima. Naše prijateljski raspoloženo osoblje će se potruditi da svaki Vaš boravak sa nama bude jedinstven i poseban. Dođite nam, čekamo Vas!