Hotel Nar

Book now - Hotel Nar - Trebinje
Hotel Nar je reprezentativan hotel čija ljepota osvaja na prvom koraku. Od centra grada udaljen je svega 800 metara. Nalazimo se na samo 27 km od Dubrovnika, bisera Jadrana (Hrvatska) i 40 km od Herceg Novog (Crna Gora).Hotel je izmješten iz gradske vreve i gužve tako da omogućuje ugodan odmor i za oči i za dušu.
Pored izuzetne lokacije na kojoj se nalazi i visoke kategorije smještajnih kapaciteta, ekskluzivnost hotela “Nar” ogleda se i u kvalitetu usluga koje pružaju visoko profesionalni kadrovi. Hotel Nar je djelo renomiranog sarajevskog arhitekte Amira Vuka Zeca, dobitnika najviših priznanja i nagrada za dizajn.

Hotel ima 3 sprata sa 32 sobe, od čega je 1 apartman. Sve sobe su prosječne površine 25 m2, izuzev apartmana koji je površine 40 m2. Luksuznog su enterijera i svih neophodnih sadržaja za hotel sa 4 zvjezdice.

Kada je riječ o sadržajima unutar hotela,posjedujemo vinski bar, u kome su izložena poznata trebinjska vina i restoran površine 150 m2 u kome se služe tradicionalna hercegovačka jela i pića. Hotel raspolaže sa sopstvenim čuvanim parkingom, kapaciteta 30 mjesta.

Bilo da ste u prolazu kroz Trebinje ili ste putnik namjernik ne propustite priliku da posjetite Hotel Nar i probate neke od naših sadržaja. Naše prijateljski raspoloženo osoblje će se potruditi da svaki Vaš boravak sa nama bude jedinstven i nezaboravan.

info1

Vrhunska udobnost

Hotel Nar raspolaže sa 67 udobnih ležajeva, raspoređenih u 31 sobu i 1 apartman. Sve naše sobe opremljene su po svjetskim hotelskim standardima.

info2

Tehnologija uvijek pri ruci

Posjeduju IPTV, centralno grijanje/hlađenje, direktnu telefonsku liniju, mini barove, sefove i besplatni bežični pristup internetu.

info3

Elegantno okruženje

Sobe svojim dizajnom, elegancijom i praktičnošću zadovoljavaju potrebe i gostiju sa najistančanijim ukusom.

info4

Za ljubitelje vina

Našim gostima je na raspolaganju luksuzno opremljen Vinski bar koji se nalazi u sastavu hotela.

info5

Ponuda za gurmane

U okviru hotela je smješten prostrani i prijatno uređeni restoran sa 70 mjesta u kome možete uživati u specijalietima domaće i internacionalne kuhinje.